Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Du har utrustningen…

Överraskande för att vara i demokraturen Sverige kom igår ett beslut från slutinstansen Högsta Förvaltningsdomstolen (HFD) som går stick i stäv med tidigare beslut från Kammarrätten att alla som har datorer eller surfplattor med internetuppkoppling eller mobiltelefoner måste betala “TV-licens“.

För en gångs skull håller jag med Lena MellinAftonbladet i artikeln på denna länk och under den ett skämt som uppstod i samband med det helt sinnessjuka beslutet förra året.

Lena Mellin i Aftonbladet: “Helt rätt – tv-licens för datorn är absurt”

Du har utrustningen...

Tillhör du alla de som blivit lurade att betala TV-licens trots att du inte har någon TV finns information om hur du gör en avanmälan på denna länk. De drygt 500 som överklagat kommer att få sina pengar tillbaka, men det är inte helt säkert vad som gäller för övriga som lurats att betala avgiften.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>