Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Bugpeople” på besök

Dagens Bild har faktiskt några veckor på nacken och visar en märkligt utsmyckad gammal “Folkvagn” på Hantverkaregatan! På dekalen i bakrutan står det “Bugpeople” vilket är en sammanslutning av personer som gillar Volkswagen, inte bara just dessa gamla “bubblor” (beetle) med anor från 1938 utan även andra typer av märket, t ex den vackra Karmann Ghia. Det räcker dock inte med att man är ägare till en vanlig Volkswagen för att bli medlem i Bugpeople utan man måste visa att man verkligen har en brinnande passion för bilmärket och det kan man exempelvis visa med bilder på sin egen bil i forumet på Bugpeoples hemsida!

Volkswagen – The Bugpeople Mafia

"Bugpeople" på besök

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>