Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bävern firade Nationaldagen

Igår var det nationaldagsfirande och den från en av Sverigedemokraternas reklamfilmer kända “Bävern” deltog också under firandet! Nedanför kommer även reklamfilmen ifall det är någon som inte sett den tidigare!

Kollade lite grann på gammelmedierna igår och budskapet var att det inte finns några svenskar och allt bara handlar om andra kulturer än den svenska. Förmodligen världens i särklass sjukaste nationaldagsfirande och det var bara ännu en dag när det politiskt korrekta etablissemanget försökte uppfostra oss till att hata oss själva. Tyvärr lyckas de i många fall, men var så säker på att fler och fler börjar få upp ögonen för denna indoktrinering!

Bävern firade Nationaldagen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>