Arkiv

Bokbörsen

Nationaldag och Neptun

Idag var det nationaldagsfirande på Stumholmen i samband med att det nya ubåtsannexet till Marinmuseum öppnade portarna. Något besök där var dock inte aktuellt för min del utan jag nöjde mig med att ta bilder i folkvimlet och det fina vädret. På det hela taget en trevlig tillställning förutom att en av talarna inte kunde undvika att svänga sig med “politiskt korrekta” floskler. Nedan kommer ett bildspel på åtta okommenterade bilder.

Nationaldag och Neptun

Nationaldag och Neptun

Nationaldag och Neptun

Nationaldag och Neptun

Nationaldag och Neptun

Nationaldag och Neptun

Nationaldag och Neptun

Nationaldag och Neptun

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>