Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Demoskop juni 2014

Den första opinionsmätningen för juni 2014 har nu kommit och det är Demoskop som presenterar den! I svallvågorna efter EU-valet är det de tre vinnarna där som går starkt framåt i form av Miljöpartiet, Sverigedemokraterna och Feministiskt Initiativ. De stora förlorarna är Moderaterna och Socialdemokraterna som backar rejält jämfört med resultatet i Demoskops senaste mätning förra månaden.

Feministiskt Initiativ är inte med i staplarna nedan, men fick 4,4 procent i denna undersökning! Värt att notera är även att hela 20 procent av de tillfrågade sa sig vara “osäkra” när de blev tillfrågade!

Demoskop juni 2014

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>