Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Polisen Tryggve polisanmäld

För två år sedan hade Sverigedemokraterna en kampanj för mindre antal “papperspoliser” som bara satt på kontoren och illustrerade detta med en egen polis i naturlig storlek gjord i papp och som var i “yttre tjänst”! Polisen hette “Tryggve” och de flesta lokalföreningar i Sverige använde Tryggve vid informationskampanjer på marknader och liknande. Nu 2014 har en kvinna i Nyköping reagerat på att lokalföreningen där använder Tryggve tillsammans med några lokala företrädare på sin hemsida. Hon menar på fullt allvar att detta kan tolkas som att polisen står bakom Sverigedemokraterna inför kommande val i september och gjort en polisanmälan! Jag kan tänka mig att poliserna som tog emot anmälan hade svårt att hålla sig för skratt och anmälan kommer givetvis inte att få några följder. Trams att komma med sådant två år efter Tryggve sågs på gator och torg!

SD-polisen "Tryggve" polisanmäld

Richard Jomshof, polismannen Tryggve och Paul Cederholm vid Lövmarknaden i Karlskrona 2012.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>