Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Perfekt exponering för (SD)

Sverigedemokraterna fick mycket bra exponering i samband med Flygdag 2014 när F17 firade 70-årsjubileum idag. Det var Sverigedemokraterna Blekinge som gemensamt ordnat den stora skylten nedan som visades från en släpvagn just innan själva insläppet till flygdagen! Perfekt exponering både för de som kom dit och de som åkte hem och lätt att sedan transportera bort affischen till nästa gång den ska användas! Såg också att skylten fick lite extra exponering genom en tur inne i Ronneby centrum på tillbakavägen!

Senaste flygdagen i Kallinge var för tio år sedan då det var 40 000 besökare och det bör ha varit något liknande idag. I vilket fall som helst hade 10 500 bilar parkerats vid en räkning på eftermiddagen och det var säkert rätt många i varje bil eftersom polisen vädjat om samåkning efter det kaos som var tio år sedan! Dessutom väldigt många som tog sig dit till fots, på cykel men framförallt via bussar.

Säkerligen många som fick upp ögonen för att Sverigedemokraterna faktiskt är just det som står på skylten “Det enda försvarsvänliga partiet i riksdagen”, vilket gammelmedierna brukar “glömma” att rapportera!

Mycket bra exponering för Sverigedemokraterna på F17:s Flygdag 2014

Innan färden mot Kallinge och F17:s Flygdag 2014 till vänster och på plats till höger!

1 comment to Perfekt exponering för (SD)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>