Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gota Media blöder

Dagens Media presenterade igår en artikel om mediakoncernen Gota Media, där bl a Blekinge Läns Tidning (BLT) och Sydöstran ingår och det är en rätt trevlig läsning! Gota Media gick back med 34 miljoner kronor och beskriver det som “klart försvagad lönsamhet 2013” och presenterar sedan en rad märkliga förslag på helt orealistiska hopp om hur resultatet ska kunna förbättras.

Det finns naturligtvis bara ett sätt att bryta den nedåtgående trenden och det är att beskriva verkligheten och inte bara ägna sig åt censur, undanhållande av information och vinklingar av artiklar inom vissa nyhetsområden.

När det gäller just BLT och Sydöstran i Blekinge inverkar givetvis även deras löjliga lösenordsskydd för att kunna ta del av nyheterna på nätet genom gemensamma BLT/Sydöstran, som gör att färre och färre besöker dessa sidor, vilket i sin tur självklart leder till minskade annonsintäkter från webbsidorna.

Dagens Media: “Gota Media blöder 34 miljoner”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>