Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Recension av “Låsningen”

“LÅSNINGEN – en analys av svensk invandringspolitik” är en fantastiskt bra och välskriven bok av docenten Jan Tullberg. I boken kan du ta del av sådana fakta om svensk invandringspolitik som konsekvent och unisont mörkläggs av samtliga svenska gammelmedier, oavsett om det är TV, radio eller tidningar! Jag kan mycket varmt rekommendera alla i Sverige att läsa denna bok och sedan dra sina egna slutsatser om varför all sådan information och statistik mörkläggs eller vinklas på helt felaktiga sätt. Boken innehåller 320 sidor späckade med fakta om den totalhavererade svenska invandringspolitiken och dess katastrofala följder! Boken finns att köpa hos Bokus och Adlibris, men finns även för hemlån t ex på Karlskrona Stadsbibliotek. Kan också hålla med en av alla positiva recensenter hos Bokus att boken lika gärna kunde hetat “Blåsningen av Moder Svea”.

Min recension av "Låsningen" av Jan Tullberg

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>