Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskronakändis för (C)

Hur många vet att den tidigare Karlskronaprofilen och numera enligt valsedeln “Mediaföretagaren” Pelle Thörnberg kandiderade på nionde plats för Centerpartiet i söndagens EU-val? Pelle är väl annars mest känd från olika nyhetsprogram i gammelmedier som Sveriges Television, både som anställd och som inhyrd via sitt företag. Vi är nog annars många som minns Pelle från skoltiden i slutet av 1960- och början av 1970-talet och jag har träffat honom ett par gånger senaste åren när han varit på besök i sin gamla hemstad!

Om jag kollar på Valmyndighetens sajt har just nu så har Pelle 352 personkryss, vilket är 0,31 procent av personkryssen när hälften av personrösterna sluträknats. Centerpartiet utmärker sig annars verkligen eftersom det ser ut som om Fredrik Federley blir personvalsinkryssad för Centerpartiets enda mandat! Jag hade gärna kryssat den genomtrevlige Pelle, men det var liksom inte aktuellt för min del att rösta på Centerpartiet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>