Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Siewert Öholm reagerar

Att det skulle bli framgångar för Miljöpartiet och Feministiskt Initiativ i EU-valet stod klart tidigt med tanke på den helt extrema och oförtjänta exponering dessa partier fick särskilt i Sveriges Television och Sveriges Radio. Det är inte att undra över eftersom över hälften av de anställda på dessa “oberoende” statliga medier sympatiserar med Miljöpartiet. En som reagerade igår var tidigare mediakändisen  Siewert ÖholmFacebook och det är bara att hålla med i hans inlägg nedan!

Siewert Öholm reagerar

Dagens Media: “Miljöpartiet störst bland journalister”

2 comments to Siewert Öholm reagerar

 • Fd K-a-bo

  Siwert har fattat läget om “varför”.
  SR:s reportrar har det inte, elle i varje fall vill de inte tillstå varför det gick som det gick..
  Hörde i morse på radion någon FI-taleshen som förklarade att framgången berode på at man arbetat så hårt på alla plan för detta.
  Pyttsan, har man hela SR/SvT som valarbetare lär det vara svårt att misslyckas i ett av världens mest auktoritetstroende land, Sverige.
  Reppen för FI i EU, Soraya Post är fö en ren förolämpning mot svenska folket, hon har ju deklarerat att hon enbart ska arbeta för “romernas situation i Europa”. En helt fö självförvållad “situation” som inte ens denna Z-person kan ändra på..

 • Karlskronabloggen

  Ja, det är nästan tragiskt med Miljöpartiet och F!:s framgångar, men som du skriver, har de haft stöd av hela etablissemanget. Det man kan trösta sig med är att de inte tagit några röster från Sverigedemokraterna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>