Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vilken är folkrörelsen?

Ledarredaktionen på Aftonbladet har på något sätt samlat på sig de mest verklighetsfrånvända skribenter som åtminstone jag någonsin läst. Idag är det självaste chefsideologen Karin Pettersson som kommer med en bisarr ledare hon kallar Rösta för ett land att vara stolt över och nedan ett citat från artikeln:

“Här hemma har Jimmie Åkessons EU-valsturné kantats av vända ryggar, protesterande brandmän och en och annan vuvuzela. En antirasistisk folkrörelse håller på att växa fram. Den får kraft från människors vardagliga anständighet. Den är bevis för ett civilsamhälle som fungerar, på demokratiska reflexer som är intakta.”

Karin Pettersson kan omöjligen ha tagit del av något av Jimmie Åkessons eller Björn Söders torgmöten så antingen är hon okunning eller far medvetet med osanning, precis som Göran Greider i TV när han första gången kallade “motståndet” för en “folkrörelse“. För oss som har varit med vid dessa möten är definitivt ingen “folkrörelse” som bedriver motstånd mot Sverigedemokraterna utan vänsterextremister från främst Vänsterpartiet och Miljöpartiet. De två torgmöten jag varit med på i Karlskrona var det helt klart inga “vanliga människor” som stod med ryggen vänd mot talarna utan mestadels kringresande kända personer från vänsterkanten plus ett stort gäng småflickor som omöjligen ens kan ha rösträtt i årets olika val.

Aftonbladet tillåter kommentarer till ledaren via Facebook och om man kollar där är det inte många som har samma uppfattning som Karin Pettersson och jag rekommenderar artikeln enbart för kommentarernas skull.

Den riktiga folkrörelsen är Sverigedemokraterna som växer så det knakar och vänta bara till fler vågar ta steget fullt ut och öppet visa sina sympatier för partiet och partiets politik! Jag känner väldigt många som sympatiserar och t o m är medlemmar, men som tyvärr inte vågar ta steget fullt ut p g a den “demonisering” av Sverigedemokraterna som de vänsterstyrda gammelmedierna i Sverige har som främsta punkt på sin agenda.

Det är Sverigedemokraterna som är den verkliga folkrörelsen i Sverige

Det var många intresserade som lyssnade på Jimmie Åkesson vid hans besök i Karlskrona den 2 maj 2014. Jimmie skymtar i folkhavet alldeles under skylten med “HEJA JIMMIE”. Det var här de “vanliga människorna” samlats och inte bland de som stod med ryggen mot en bit därifrån för där var det nästan enbart personer från yttersta vänsterkanten.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>