Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nedslagna valaffischer

Nedslagna informationsskyltar om EU-valet har varit ett problem under hela valrörelsen, men just dessa skyltar från SverigedemokraternaJärnvägstorget klarade sig i sex dagar innan de slogs ned igår. Dessförinnan slogs de ned fyra gånger på tre dagar! Nedslagningen av en av skyltarna igår såg jag och gjordes av två 15-16-åriga killar varav den ene filmade med kompisens mobil när en “karatespark” fällde skylten till vänster. Sen försvann de snabbt åt olika håll när de märkte att vi var flera som uppmärksammade det uppenbara sabotaget.

Idag var Sverigedemokraterna Karlskronas ordförande Christopher Larsson på plats tillsammans med en ung medarbetare och återställde skyltarna och när detta skrivs står skyltarna fortfarande uppe!

Sverigedemokraterna valaffischer återställda på Järnvägstorget

2 comments to Nedslagna valaffischer

 • Fd Ka-bo

  Tror de glömde skylten med “Heja Jimmie!”!
  Skojar bara, det behövs folk som arbetar bokstavligen jordnära för att få tillbaka ett vettigt Sverige..
  Rapporten om FI:s eventuella framgång i EU-valet får mig att undra en smula över förståndsgåvorna hos 5.4% av Folket. Är det medias helt sanslösa uppbackning av FI som skapat hypen?
  För ärligt talat, har Schyman under sin FI-tid någonsin presterat mer än munväder?
  Stående (eller kanske på huk?) framför ett vinkraftverk skulle hon nog kunna försörja hela staun med el..
  FI = Gudruns personliga PR-projekt..

 • Karlskronabloggen

  Ja, det blir intressant i morgon att följa valresultatet. “F!” har väl legat högt i undersökningar tidigare, men de flesta har väl insett att det är bortkastade röster så slutresultatet har blivit långt under undersökningarna.

  I år har “F!” dock fått enorm och totalt oförtjänt publicitet i gammelmedierna så vi får se i morgon. Det spelar dock ingen större roll om de kommer in då de i så fall bara tar röster från vänsterblocket.

  Har ett par skyltar “HEJA JIMMIE” som kommer till användning senare vid sommartalet och längre fram mot de tre valen i höst!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>