Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie Åkesson (SD) vs. Sjuklövern

Lite kombinerad humor och allvar så här på torsdagsmorgonen blir det i form av nedanstående korta klipp där Jimmie Åkesson (SD) enkelt klarar av samtliga sjuklöverns motståndare! Någon fysisk kraft behöver Jimmie Åkesson aldrig använda i verkligheten, utan det är bara att kolla på hans debatter med de olika motståndarna för att konstatera att klippet rätt väl spelar verkligheten. Inte undra på att Stefan “Kycklingen” Löfvén (S) konsekvent vägrar att ställa upp i debatt man mot man med Jimmie. Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) har bara två gånger på fyra år vågat ta replik på Jimmie och båda gångerna blivit totalt tillintetgjord.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>