Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

HEJA JIMMIE som en löpeld

I onsdags kväll stod en ensam kille med en skylt mitt bland vänsterdemonstranterna som störde Jimmie Åkessons tal på torget i Karlstad. På skylten stod bara “HEJA JIMMIE” och det är bilden i mitten i kollaget! Övriga bilder är personer som skrivit ut samma skylt för att ge stöd åt Jimmie Åkesson och hans parti samt visa sitt missnöje mot de demokratiföraktare som åker land och rike runt i Jimmie Åkessons fotspår för att störa hans tal på olika orter. Jag hade själv tänkt göra en liknande bild, men hittade denna klockrena via “Sverigedemokraterna i riksdagen – ja tack”  på Facebook så jag lånar bilden därifrån!

HEJA JIMMIE som en löpeld

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>