Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Federley(C) vs. Lundgren(SD)

I morse – debatt inför EU-valet mellan Fredrik “Ursula” Federley (C) och Peter “Nalle” Lundgren (SD) i TV4. Det var första gången jag hörde Peter i en längre debatt och jag tycker han klarade sig utmärkt, trots att han ofta blev avbruten av programledarna. Synd han inte tycks komma till Karlskronalördag tillsammans med Björn Söder utan om jag förstått det rätt blir det tredje besöket på några veckor för toppkandidaten Kristina Winberg som talar tillsammans med Björn. Jag tycker Kristina är en alldeles ypperlig talare fast det hade varit kul att höra Peter Lundgren också! Förhoppningsvis tar båda plats i EU-parlamentet den 25 maj!

Debatt:%20Hur%20%C3%B6ppna%20ska%20EU:s%20gr%C3%A4nser%20vara?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>