Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Björn Söder till Karlskrona

lördag den 17 maj klockan 14.30 är det dags för Sverigedemokraternas partisekreterare och gruppledare i riksdagen, Björn Söder, att besöka Karlskrona för att prata bl a EU-frågor inför valet den 25 maj.

Björn Söder till Karlskrona

3 comments to Björn Söder till Karlskrona

 • B-E Johansson

  “Efter talet kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor”. Är det så säkert? Det gick ju inte så bra i Gbg idag
  Pinsamt tydlig poäng:
  http://www.youtube.com/watch?v=sRGqEDla7ps
  Hittat hos Morgonsur

 • Karlskronabloggen

  Det ska inte vara några problem, det var inga som helst problem i Karlskrona när Jimmie Åkesson var här förra fredagen, bara ett litet gäng främst unga tjejer som stod på behörigt avstånd med ryggen mot utan ett ljud, så vi 250-300 som lyssnade märkte inte ens “demonstrationen”.

  Vid Björn Söders besök är det även så att han kommer att hålla en föreläsning på en och en halv timme efter tal och flygbladsutdelning så där blir det garanterat möjligheter att ställa frågor till honom!

 • B-E Johansson

  Då får jag önska lycka till!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>