Arkiv

Bokbörsen

Valkompass inför EU-Val

För en gångs skull besökte jag hatsajten Aftonbladet och gjorde deras valkompass inför EU-valet. Resultatet blev föga överraskande enligt nedan med Sverigedemokraterna som klar segrare. Det var ett självklart utfall eftersom de är det enda riktigt EU-kritiska partiet och lika självklart att Vänsterpartiet kom tvåa eftersom de har vissa, åtminstone på pappret, EU-kritiska synpunkter. Samtliga sex kandidater som matchade mig bäst kom från Sverigedemokraterna. Bland de som matchade mig sämst kom också helt naturligt fem kandidater från i EU-frågor totalt verklighetsfrånvända Folkpartiet och en från Piratpartiet.

Valbarometer inför EU-Val

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>