Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Partibytare Fries talar

Vänsterpartiet höll till på Klaipedaplatsen mot söder och hade diverse underhållning i form av musik. Klockan 11.00 höll tidigare socialdemokratiske kommunalrådet Björn Fries tal till de församlade. Björn Fries har ju bytt från Socialdemokraterna till Vänsterpartiet, medan hans fru Yvonne Sandberg-Fries som tidigare varit riksdagsman och EU-parlamentariker för Socialdemokraterna också lämnat partiet, fast hon till Miljöpartiet.

Det “tal” som Björn Fries höll var nog bland det mest förvirrade och märkliga tal jag någonsin lyssnat till och så fullständigt verklighetsfrånvänt att jag inte ens tycker det är värt att kommentera alla osakligheterna.

Partibytaren Björn Fries talar på Klaipedaplatsen

Partibytaren Björn Fries talar på Klaipedaplatsen

Partibytaren Björn Fries talar på Klaipedaplatsen

Här just efter talet när Björn Fries diskuterar något med en för mig okänd man till höger. Till vänster lokalpolitikern och min tidigare arbetskamrat Ulf Hansson

Günter Dessin serverade kokt korv

Den mycket trevlige lokalpolitikern Günter Dessin serverade som vanligt kokt korv tillsammans med likaledes alltid supertrevlige Olle Wahllöf i ett litet tält. Inte lika goda som Sverigedemokraternas korv, men helt OK! Hoppas Günter grillar korvarna i september!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>