Arkiv

Bokbörsen

Missa inte Jimmie på fredag

Jimmie Åkesson talar...

Jimmie Åkesson på en bild från sommartalet 2013

Jimmie Åkesson är just nu ute på en lång turné inför EU-valet den 25 maj i sällskap med någon av de två toppkandidaterna och besöker upp till fem städer varje dag. Igår var det bl a Ystad som fick besök och det blev en succé som inte ens ett gammelmedia som Ystads Allehanda kunde undgå att rapportera om.

Ystads Allehanda: “Åkesson fyllde torget”

Jimmie kommer till Karlskronafredag den 2 maj klockan 11.30 och håller tal vid Klaipedaplatsen. Återkommer med mer information i ett senare inlägg, men boka gärna en timme från 11.30 på fredag! Sverigedemokraterna Karlskrona kommer att bjuda på korv med bröd från sin egen korvvagn i samband med talet!

Jimmie Åkesson talar på Klaipedaplatsen i Karlskrona fredagen den 2 maj klockan 11.30!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>