Arkiv

Bokbörsen

Intressant inför EU-valet

Det ska bli oerhört intressant att följa EU-val 2014 i vissa länder i Europa! Igår kom en opinionsundersökning som visar att islamkritiska PVV med Geert Wilders i spetsen skulle bli största parti i Nederländerna med 18,1 procent av rösterna. Liknande undersökningar i Storbritannien visar att EU- och invandringskritiska UKIP med Nigel Farage har mycket stora möjligheter att bli största parti. Även i Frankrike blåser samma vindar och Marine Le Pen och hennes Front National ser ut att gå mot ett rekordval och kan bli största parti i Frankrike.

Som vanligt mörklägger svensk gammelmedia all sådan information, men det ska bli intressant att se hur de tacklar ämnet om detta blir valresultatet i de olika ländernas EU-val i slutet av maj!

Fria Tider: “Wilders populärast inför EU-val”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>