Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ny Frisörsalong i “staun”

Har sett att det pågått aktiviteter i en tidigare ledig lokal på Borgmästaregatan och igår tog jag denna bilden. Tydligen är det en ny frisörsalong som heter Cynos som snart ska öppna! Det är en rejäl prisdumpning om 100 kronor per klippning inte bara är ett introduktionserbjudande, utan även kommer att gälla framöver. Jag har inte koll på priserna helt, men i de billigaste frisörsalongerna i Karlskrona brukar det väl kosta 160 kronor att klippa sig? Det kanske är på väg att bli  som i Malmö där klippningar bara kostar 50 kronor i vissa salonger och hur man kan få ekonomin att gå ihop med ett sådant pris är obegripligt, trots regeringens stöd att betala 80 procent av lönekostnaderna under de första tre åren för varje anställd s k “nyanländ“.

Känner inte alls till denna nya salong, men kan rekommendera en mycket intressant artikel i Sydsvenskan som behandlar situationen i Malmö när det gäller priser på klippning, pizza, falafel, biltvätt, taxiresor o s v.

Sydsvenskan: “Lågprisjaktens baksida”

Ny frisörsalong billigast i staun

4 comments to Ny Frisörsalong i “staun”

 • Bernt

  Ja, jag har ju affären nästan bredvid.
  Tack för en fantastisk blogg!

 • Karlskronabloggen

  Tack Bernt!

 • ssaacc

  Knappast vitt arbete, det går inte att driva en frisörssalong för under 200kr klippningen om man betalar skatt och normal lön.

  Säkert en hel del fuffens.

  • Karlskronabloggen

   Håller helt med om det är normala förhållanden, men de svenskdiskriminerande “instegsjobben” subventioneras av skattebetalarna genom att betala 80 procent av lönerna under tre år. Känner som sagt inte till denna salong alls, men det är nog inte omöjligt att det är så där.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>