Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bara 40 dagar kvar!

Idag är det bara 40 dagar kvar till det ytterst viktiga EU-valet den 25 maj och för alla oss som är EU-kritiska finns det bara ett alternativ och det är Sverigedemokraterna som på sikt vill lämna denna monsterunion.

Det ska bli oerhört intressant att lyssna på riksdagsman Johnny Skalin och partiets toppnamn till EU-valet Kristina Winberg när de gästar Karlskrona söndagen den 27 april och det kommer bilder i Karlskronabloggen från föreläsningarna efteråt! Oerhört viktigt att alla vi EU-kritiska går och röstar den 25 maj!

Finn Fem Fel

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>