Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard Jomshof i Debatt

Jag hade hoppats någon skulle skicka upp nedanstående länk som ett klipp till YouTube, så jag slapp länka till Sveriges Television. Dock har så inte skett, så här kommer en länk till torsdagens Debatt där Karlskronakändisen Richard Jomshof garanterat drog in flera tusen nya röster till Sverigedemokraterna i samband med en debatt om Jimmie Åkessons (S)verigeturné.

För mig totalt obegripligt att SVT kan bjuda in denna tjej från Socialdemokraternas Ungdomsförbund (SSU) att “debattera” med en slipad politiker och utbildad lärare som Richard. Det är väl i och för sig troligt att det är Socialdemokraterna som skickade upp henne eftersom ingen etablerad politiker vågade delta, men hon var ju en total katastrof som hela tiden bara upprepade samma mantra. Det var även en journalist och en läkare som båda är emot Sverigedemokraterna som tröttnade på att hon inte förstod vad demokrati innebär. Undrar vad äldre socialdemokrater som såg denna “debatt” tyckte om representanten som partiets framtida företrädare?

Kolla de första 19 minuterna på länken nedan som handlar om denna fråga och bedöm själv!

http://www.svtplay.se/video/1959403/10-4-22-00

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>