Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bortkastade 15 kronor

När jag var i affären idag kollade jag priset på svenska dagstidningar och Aftonbladet kostar tydligen hutlösa 15 kronor för sina ickenyheter och gravt censurerade nyheter! Själv har jag varken läst eller köpt någon tidning från gammelmedierna sedan 2008 om jag minns rätt. Det var då jag upptäckte censuren och att vissa nyheter konsekvent undanhålls eller läggs till rätta i alla svenska medier med hänsyn till deras pressetniska regler.

Bortkastade 15 kronor

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>