Arkiv

Bokbörsen

En udda kombination?

Dagen till ära hade jag satt två pins på min jacka! Till vänster Sverigedemokraterna och till höger om Kinaflaggan ett pin för Israel. Det var ingen som reagerade idag, men det kommer nog, för säkert 90 procent av Sveriges befolkning har p g a gammelmediernas indoktrinering inte ens en susning om att Sverigedemokraterna är det enda parti i riksdagen som öppet stöder Israel i konflikten med “Palestina”.

Mitt älskade Kina i mitten finns alltid på plats och som jag skrivit många gånger tidigare skulle jag hellre bo där än i Sverige, men nu är läget som det är och Sverige gäller en tid framöver!

Sverigedemokraterna-Kina-Israel

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>