Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

BEDRÖVLIGT Lyckeby PRO

Idag hade Lyckeby PRO möte på Klaipedaplatsen klockan 11.00 och förre kommunalrådet Bernt Johnson höll ett par tal inför ett kommande möte i Militärhemmet klockan 13.00 angående om varför pensionärer ska betala mer skatt än förvärvsarbetande. Jag förstår helt frågeställningen och delar den på alla sätt, men Lyckeby PRO bjuder inte in alla riksdagspartier till debatten. Bernt Johnson upprepade som ett mantra att “alla fem rikdagsledamöter från Blekinge” var inbjudna till debatten. Märkligt att han inte noterat att det finns SJU(7) riksdagledamöter från Blekinge och två av dessa från Sverigedemokraterna hade inte fått någon inbjudan.

Lyckeby PRO gör bort sig

Bernt Johnson håller ett av sina tal för Lyckeby PRO vid Klaipedaplatsen

Christopher Larsson och Lotta Antman

Till vänster Christoper Larsson, ordförande för Sverigedemokraterna Karlskrona och till höger Lotta Antman som är med i styrelsen och även finns på plats 60 både på partiets officiella riksdagslista och den alternativa riksdagslista som ska beslutas om i helgen, så det finns faktiskt en möjlighet att hon tar plats i riksdagen om Sverigedemokrterna tredubblar sitt valresultat från 2010, vilket faktiskt inte alls är omöjligt! Christopher och Lotta stod utanför Militärhemmet och delade ut flygblad till de som skulle lyssna på den rätt meningslösa debatten där inte alla demokratiskt valda partier fick vara med. Själv valde jag att inte lyssna!

1 comment to BEDRÖVLIGT Lyckeby PRO

 • Fd Ka-bo

  Det tycks ju inte varit någon större folkvandring till PRO-mötet?
  Man har kanske genomskådat propagandan från en av Partiets grenar?
  PRO hade ett litet infostånd i ett näraliggande köpcentrum och jag ställde en lätt provocerande fråga. och mannen i stånder fullkomligt exploderade av genuin ilska. Det var både ett och annat om min person jag fick höra..
  Vid mina “spontana samtal” med okända på stan så har det visat sig att missnöjet med svenska invandringspolitiken är monumental!
  Allt resonemang går i samma riktning, om vi nu har 450 000 arbetslösa utbildade ungdomar varför sk vi då hämta in (bjuda in?) folk som är både outbildade, kulturfrämmande och inte ens kan svenska?
  Någon mig närliggande stad hade tagit hem 300 somaliska “flyktingar” under de senaste två åren.
  Två arbetade..TVÅ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>