Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Socialkleptokraterna?

Jag tycker man ska kunna skämta om precis allting och en av mina absoluta favoritfilmer är Mel BrooksThe Producers” (eller som den döptes om till i Sverige “Det våras för Hitler“). En helt underbar film som jag såg massor av gånger på bio och den finns nu på YouTube uppdelad i olika delar och varje gång upptäcker man något nytt när man ser minspelet mellan Zero Mostel, Gene Wilder och Kenneth Mars och de andra!

Av en händelse sprang jag idag på nedanstående nya klipp som visar “Socialkleptokraternas” officiella valfilm inför Supervalåret 2014 och jag tycker den är underbart bra och dessutom både humoristiskt och professionellt gjord samtidigt som den förmedlar ett budskap till partiets eventuella väljare!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>