Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlsson (SD) vs. Arnstad

Mattias Karlsson i Sveriges Riksdag tillhör den inre kretsen i Sverigedemokraterna och jag träffade honom när han var i Karlskrona en snöig och kall söndag för drygt ett år sedan då han höll en fantastiskt bra föreläsning tillsammans med partikollegan Per Ramhorn Restaurang Touch!

Idag fick Mattias chans att debattera med fejkhistorikern och mannen som har svårt att hålla sig till sanningen Henrik Arnstad som ljugit både om sina examina och anställningar och betraktar alla som inte tycker som han som “fascister” Hela norska folket är enligt hans mening fascister eftersom Fremskrittspartiet ingår i regeringen. Ändå anlitas han ständigt som “expert” i svenska gammelmedier, som exempelvis här i P4.

Här har han dock inte mycket att säga till om i debatten med Mattias Karlsson!

1 comment to Karlsson (SD) vs. Arnstad

  • Matts

    Att Arnstad bara får komma fram i media såpass mycket är en gåta. Inser dom inte att han är en komplett nolla. Kul att han blir totalt sågad av Karlsson.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>