Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

(SD) beställer flest valsedlar

EU-kritiska Sverigedemokraterna ligger i framkant när det gäller att beställa valsedlar till EU-valet den 25 maj 2014 och har beställt 21,7 miljoner valsedlar, vilket är taket för den fria kvoten som betalas av Valmyndigheten. Detta är mest av alla partier och visar verkligen hur viktigt Sverigedemokraterna tycker EU-valet är och där partiet med säkerhet kommer att få in åtminstone två ledamöter, kanske fler.

Anledningen till det stora antalet valsedlar är att partiet planerar två samhällsutskick till alla  hushåll i Sverige innan valet och med två valsedlar i respektive utskick går det åt 9,6 miljoner valsedlar till dessa utskick!

Aftonbladet: “SD beställer 22 miljoner valsedlar”

För övrigt såg jag i morse Sverigedemokraternas toppkandidat till EU-valet Kristina Winberg som jag aldrig hört tidigare, men hon gjorde ett mycket gott intryck i Agendadebatten med EU-veteranen Marit Paulsen (FP).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>