Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra Richard Jomshof!

Igår var det debatt om polisfrågor i Sveriges Riksdag och Sverigedemokraterna hade sju olika reservationer som samtliga unisont röstades ned av alla partier i sjuklövern. Det spelar ingen roll hur bra förslag Sverigedemokraterna lägger så röstas de ned för att sedan återuppstå inom kort när något av sjuklöverpartierna lägger samma förslag. Behållningen av polisdebatten var tveklöst Karlskronaprofilen Richard Jomshof (SD) och hans anförande och efterföljande svar till sjuklövaren som tog replik och som kommer nedan!

För er som är intresserade av innehållet i de sju reservationerna har riksdagsman Thoralf Alfsson (SD) gjort en alldeles utmärkt sammanfattning och sammanställning nedan:

Thoralf Alfsson: “Riksdagsdebatt polisfrågor”

Nu dags att gå till riksdagens hemsida och kolla när Kent Ekeroth (SD) ställer frågor till Erik “Myten” Ullenhag (FP) om det ytterst märkliga ämnet “Kartläggning om afrofobi”.

2 comments to Bra Richard Jomshof!

  • Matts

    Synd bara att inte detta sänds på bästa TV tid så att fler ser vad 7-klövern håller på med. Man häpnar över inskräktheten hos MP-kvinnan, men man blir inte längre förvånad.

    • Karlskronabloggen

      Du har helt rätt Matts, både Richards framträdande här och exempelvis Kent Ekeroths totala demolerande av de fyra sjuklövare som tog replik på hans anförande i den sju timmar långa utrikesdebatten för några dagar sedan borde också sändas. Det är helt klart så att Sverigedemokraterna dominerar i många riksdagsdebatter, men “oberoende” public service väljer att inte visa dessa mer än i direktsändningarna på dagtid. Jag tror dock att fler och fler halkar in på dessa sändningar och får upp ögonen för vad Sverigedemokraterna verkligen står för och inte den totalt förljugna bild som alla svenska gammelmedier försöker förmedla.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>