Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kent Ekeroth briljerade!

Igår var det drygt sju timmars utrikespolitisk debatt i Sveriges Riksdag. Höjdpunkten var tveklöst Kent Ekeroth (SD) med sitt anförande och hans svar till  de fyra sjuklöverpolitiker som tog replik på hans anförande!

Nedan kommer Kents anförande plus de fyra replikskiftena utdragna från den långa debatten!

4 comments to Kent Ekeroth briljerade!

 • Greger Larsson

  Detta var något av det besta jag sett,han hadde svar på allt. Jag bor i Norge sen 17 årså det blir en røst från meg i år på SD.
  Må bare säga att du har en mycket bra sida så jag är ofta innom. Jag reklamerar för deg, avpixlat och Fria tider her i Norge. Det är nästan så man får hemlängtan när man läser om min gamle kommune,hoppas att du fortsetter med sidan.

 • Karlskronabloggen

  Tack för de värmande orden om sidan Greger! Absolut att jag fortsätter med sidan framöver, det behövs verkligen att vi är många som hjälps åt att väcka det sovande svenska folket.

  Ja, Kent var grym både i anförande och debatt och jag hoppas han får en mycket framträdande plats i kampanjen inför EU-valet. Dock lär väl Sverigedemokraterna inte få vara med i debatten i “oberoende” SVT eftersom de inte sitter i EU-parlamentet. Det lär dock bli minst två platser i EU-parlamentet den 25 maj.

  Det var något Kent också tog upp vid föreläsningen i Karlskrona i söndags om hur viktigt det är att verkligen gå och rösta på Sverigedemokraterna i EU-valet och inte stanna hemma för att man inte gillar “EU-monstret”.

 • Lars Ottosson

  Ekeroth är en av mina favoritpolitiker och detta måste vara hans bästa framträdande i riksdagen

 • jimmy

  han e bara bäst! SD 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>