Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Inte för svenska kunder?

Idag på eftermiddagen kom senaste utgåvan av Vårt Karlskrona i brevlådan och jag reagerade direkt redan när jag vände blad första gången för att mötas av en halvsidesannons helt på arabiska på sidan tre med reklam för Pantarholmen Frukt o Kött AB.

Jag har varit och besökt butiken tidigare och skrivit och tagit några bilder till ett inlägg i Karlskronabloggen, men det här var ju verkligen botten att lägga en annons helt på arabiska. Det finns ju massor av utrymme för att skriva BÅDE på arabiska och svenska så jag vet inte om man ska tolka det som att affären inte vill ha några svenska kunder? Jag fick annars ett rätt positivt intryck av affären vid mitt tidigare besök, men denna halvsidesannonsen är ju riktigt bedrövlig.

Exponerat har nu uppmärksammat detta och det går att läsa deras artikel och kommentarer från deras läsare genom att klicka på bilden nedan!

Pantarholmens Frukt o Kött AB - Inte en affär för svenska kunder?

5 comments to Inte för svenska kunder?

 • […] UPPDATERAT 2014-02-20: Nytt inlägg om “Pantarholmen Frukt o Kött” i Karlskronabloggen … […]

 • Fd Ka-bo

  Kan man gå in där och köpa eller ev beställa en bit dansk fläskkarré?
  Ska pröva nästa gång jag hemsöker staun..

 • Karlskronabloggen

  Ja, du kan ju prova “Fd ka-bo”!

  Jag tycker det hade varit en helt OK annons om de haft samma text även på SVENSKA och det finns ju gott om utrymme för det.

  Förstår att de vill locka till sig arabisktalande kunder, men det kommer nog att bli mycket svårt eftersom det inte bor särskilt många invandrare från arabiska länder på Pantarholmen och en av Karlskronas populäraste livsmedelsbutiker Willys ligger bara 200 meter därifrån och har ännu längre öppettider.

 • Christian Andersson

  Och Lidl ligger inte heller så långt bort. Jag gick förbi för inte så länge sedan och då märktes det inte att deskulle bli någon affär. Det är begränsat med parkeringsutrymme. Knappast något som är reserverat för kunder. Enbart halalslaktat kött gör att jag avstår från att gå dit.

 • Fd Ka-bo

  Frågan min var naturligtvis inte helt seriöst ställd..
  Har bott i närheten av Tensta/Rinkeby och så förstås Husby.
  Livsmedelsbutiken vid Rinkeby torg har överhuvudtaget inget fläsk alls.
  Märkte det när jag var där vid en juletid och alla butiker hade bunkrat upp tonvis med skinka..
  Lammkött var det dock gott om.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>