Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket att syssla med idag

Dagens Bild kommer från Borgmästarefjärden när jag smet ut från datorerna en stund för att handla danska rød pølse till dagens lunch och det är en panoramabild på fjärden som låg helt spegelblank!

I övrigt fullt upp med att kolla OS i Sotji och den utrikespolitiska debatten i Sveriges Riksdag i två olika datorer. Vinst i hockey, två nya brons i skidor och final i curling. Sen gällde det särskilt att pricka in Kent Ekeroth (SD), som jag träffade i söndags, i riksdagsdebatten och jag lyckades! Dessutom samtidigt jobba med sammanställning av nästa nummer av Föreningen Gamla Carlscronas medlemsblad Kaulskroniten.

Kent hade ett mycket bra anförande där överraskande nog fyra ledamöter från andra partier vågade ta repliker för att bara bli totalt sågade längs med fotknölarna. Det var nästan komiskt att se och höra och jag se om jag kan bryta ut just anförandet och replikskiftena från riksdagens hemsida och lägga upp det separat.

Spegelblankt med dis på Borgmästarefjärden

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>