Arkiv

Bokbörsen

Täppas blir överkörd igen…

Täppas Fogelberg har inte haft en lätt vecka i Ring P1, först blev han totalt överkörd av Karlskronatandläkaren Stamatios Ledonius för några dagar sedan och idag inträffade samma sak när Rafi Ibrahim för första gången ringde in till programmet och sa en hel del sanningar.

Det båda dessa skötsamma invandrare har gemensamt är att de röstar på Sverigedemokraterna och har synpunkter på Sveriges bisarra invandringspolitik. Lyssna särskilt i slutet då Rafi tar upp problemen mellan olika invandrargrupper i Sverige, det är en fråga som helt förtigs i svenska gammelmedier!

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4857408

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>