Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Programledare avstängd

Sveriges Radio stänger av den omtalade “komikern” Soran Ismail från medverkan i “Morgonpasset“. Orsaken är att han missbrukat sin ställning som programledare för att sprida sitt personliga hat mot Sverigedemokraterna. Jag måste verkligen säga “kors i taket” att “oberoende” Sveriges Radio tar ett sådant steg men den “politiskt korrekta” Twittermobben rasar givetvis mot beslutet.

Kanalchefen Lotta Mossberg motiverar beslutet så här: “- Han är ju känd hatare av Sverigedemokraterna till exempel och han får tycka vad han vill och det kan man tycka vad man vill om, men det här är faktiskt ett riksdagsparti och i en valrörelse är det kanske inte så klädsamt att public service-radion har en programledare som förfäktar den åsikten offentligt.”

Relaterat:

Sveriges Radio: “Ingen Soran Ismail i Morgonpasset före valet”
Avpixlat: “Soran Ismail blev för mycket t.o.m. för Sveriges Radio”
Svenska Dagbladet: “Ingen Soran Ismail i Sveriges Radio”
Fria Tider: “Soran Ismail vill ”döda Sverigedemokraterna” – nu portas han av SR”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>