Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Karlskronatandläkare vs. Täppas Fogelberg

Karlskronatandläkaren Stamatios Ledonios med grekisk invandrarbakgrund, bosatt i Malmö men verksam inom Folktandvården i Karlskrona ringer Täppas Fogelberg och täpper verkligen igen den senares mun!

Ett absolut underbart klipp!

4 comments to Karlskronatandläkare vs. Täppas Fogelberg

 • Fd Ka-bo

  Lyssnade i morse på detta. Tandläkaren var suverän..
  Alltid trevligt att lyssna på någon som trycker till Täppas. Denne Täppas är en farlig man, hans glidningar och delar-av-sanningen-kommentarer är nog snart legendariska.
  Här blev Täppas dock nästan stum!
  Jag uppskattar när någon snabbt kommer till saken, som är verbal och som uttrycker sig rakt och använder rätt ord. Hur många aaaaaaaande…liksom….typ-figurer dyker inte upp i programmet, alla skrikande nysvenskar inte att förglömma.

 • Karlskronabloggen

  Ja, tandläkaren täppte verkligen till käften på Täppas som knappt fick säga någonting i sitt eget program! Suveränt bra!

 • Fd Ka-bo

  SR repeterade t o m en del av tandläkarens inlägg idag!
  Täppas påstod sig ha kollat uppgifterna och kommit fram till att hr Tandläkaren hade fel..
  Om jag förstod rätt så hade dock Täppas blandat ihop en del saker för att få till detta resultat. En sk “Täppas-glidning”. (se ovan.)
  (Fö, se upp! Lö-sö finns vi i staun!)

 • Karlskronabloggen

  Jag lyssnar sällan på radio, men har hört en del att Täppas eskapader med bortförklaringar, halvsanningar och rena lögner ibland via Avpixlat och Fria Tider.

  Om du är i Karlskrona på söndag har du möjlighet att lyssna på Kent Ekeroth i filmsalen på Gullberna Park, det finns 200 platser och intresset är tydligen mycket stort!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>