Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dagens mest korkade…

Hela Hälsingland skriver idag om att “Snatterier knäcker personalen”Konsum i Ljusne. Kärnfrågan är om detta beror på att det kommit 400 asylsökande som nu bor i lilla Ljusne?

Numera patrullerar väktare från Securitas i butikerna och det är Migrationsverket, dvs svenska skattebetalare, som betalar. Det ytterst märkliga är uttalandet nedan från Migrationsverket.

“Det är en tillfällig insats, men vi har inga belägg för att det rör sig om asylsökande, säger verksamhetschefen Lars Ulander.”

Varför ska då just Migrationsverket (skattebetalarna) stå för kostnaden för väktarna?

Hela Hälsingland: “Snatterier knäcker personalen”

I samband med detta kom jag att tänka på den gången Leif G W Persson och Hasse Aro kom ihop sig i Efterlyst för många år sedan om kvinnan som snattade “20 liter diesel under sin kjol” och kom samtidigt att tänka på nedanstående klipp från England där det är ett flak öl som snattas på liknande sätt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>