Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD-Kvinnor fick rätt

Hattidningen och hatsajten Aftonbladet får nu en knäpp på näsan av åklagaren som kollade uppgifterna ifall Sverigedemokraternas gjort sig skyldig till bidragsfusk när de sökte bidrag för SD-Kvinnor. Det var ett självklart beslut av åklagaren att inget brottsligt begåtts! Den bittre Daniel Assai som både sparkats från sin anställning och uteslutits ur Sverigedemokraterna hade åtta månader tidigare försökt sälja exakt samma uppgifter till Expressen, som dock gjorde en kontroll av bakgrundsfakta, vilket Aftonbladet uppenbarligen inte gjorde innan de körde igång sitt totalt misslyckade drev mot Sverigedemokraterna.

Åklagaren konstaterar helt enkelt att Sverigedemokraterna fått bidrag för en sammanslutning av kvinnor inom partiet, vilket är fullt lika tillåtet som när man har ett kvinnoförbund. Sverigedemokraterna har idag ett särskilt kvinnoförbund, men åtminstone två eller tre av de andra riksdagspartierna har bara sammanslutningar av kvinnor inom sina partier och får även de bidrag, vilket är helt enligt reglerna.

Svenska Dagbladet: “Åklagare: Inget som tyder på brott” (och inte ens fel om man läser artikeln)

Åklagaren lägger ned utredningen om bidragsfusk eftersom det inte var något fusk

1 comment to SD-Kvinnor fick rätt

  • Fd Ka-bo

    ….åssså pyste bubblan ihop.
    Dagen “men” kommer från Aftonblaskan och Lena Mellin:
    “..men likväl orätt av SD”.
    Törs vi påminna om alla de politiker som plockat hem sanslösa belopp ur skattesäcken och som när kritik kommit förklarat det med “Jag följde ju bara reglerna”?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>