Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nytt rekord hos Novus!

Sverigedemokraterna når ny rekordnotering hos Novus/TV4 med elva procent där de tidigare alltid legat relativt lågt jämfört med andra mätningar! Dock oroande att den rödgröna sörjan nu har egen majoritet och att dessutom både Kristdemokraterna och Centerpartiet skulle åka ur Sveriges Riksdag vid detta valresultat. Nu var det väl liknande siffror innan valet 2010 som sen jämnade ut sig och det kommer det säkert att göra i år också, men statsminister Fredrik Reinfeldt och hans bleka och konstiga framträdanden i olika sammanhang gör nog att skillnaden inte kommer att bli så stor. Det fanns ju rykten i sociala medier att Fredrik Reinfeldt skulle ersättas av Anders Borg våren 2013, men så blev det inte. Nu är det dessutom många moderater som lämnar partiet och denna gång blir det två partier som kommer att behöva stödröster så det blir en intressant valrörelse! “Osäkra väljare” är hela 18,5 procent och jag är rätt säker på var en stor del av dessa röster hamnar!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>