Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bara bra Aftonbladet!

Hatsajten Aftonbladet kör idag ett nytt försök att misskreditera Sverigedemokraterna, men som kommer att få motsatt effekt! En bitter f d medlem som var anställd i partiet ska vara källan och jag tänker inte skriva något eget inlägg utan citerar bara Mattias Karlsson från partistyrelsen och det han skriver på Facebook:

Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

“Så för att summera Aftonbladets drev: Man bygger sina påståenden uteslutande på uppgifter från en bitter och hämndlysten person som sparkats från sin tjänst i partiet på grund av inkompetens och uteslutits från partiet på grund av obehagligt och rättshaveristiskt beteende. Man hävdar att vi inte hade rätt till bidrag genom att påstå att det inte fanns någon sammanslutning för kvinnor inom partiet trots att det finns dokument så långt tillbaka som 2007, som bevisar motsatsen. Och trots att pengarna uppenbarligen resulterat i att verksamheten för kvinnor inom partiet har vuxit explosionsartat med hjälp av pengarna dvs precis det som var avsikten med bidraget. Man hävdar att partiet sökte pengarna enbart för att kunna lägga vantarna på dem själva, trots att kvinnoförbundets årsredovisning bortom allt rimligt tvivel visar att vartenda öre har gått till kvinnoförbundet och deras verksamhet. Det märks att det är valår…”

Även partisekreterare Björn Söder fyller på i ärendet på sin Facebook:

“Utifrån den dragning jag fått idag vill jag se Aftonbladet krypa på alla fyra ikväll och be SD och SD-Kvinnor om ursäkt. Kanske bör hatsajten Aftonbladet i sin perversa och sjukliga längtan efter skandaler utöva i alla fall lite källkritik och inte svälja vad en utesluten och bitter fd medlem kommer krypande med. Vad jag fått berättat för mig så valde till och med Expressen att lägga ned detta spår för flera månader sedan. Det enda som tydligen behövdes var att de frågade SD-Kvinnor och fick därmed ett klargörande…”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>