Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra Zulmay Afzali!

På något sätt hittade jag nedanstående artikel i Svenska Dagbladet! Det är Zulmay Afzali som är något så ovanligt som en riktig flykting, i detta fallet från Afghanistan där han tidigare arbetade för landets regering. Han har nu börjat sitt nya liv i Sverige och han delar med sig av sina tankar! Ett utdrag:

“…Däremot är det tyvärr flera av mina landsmän och andra som invandrat som bär hat och förakt i sina hjärtan mot svenskar och som inte vill anpassa sig och integreras i det land som gett dem möjligheter. Om de får sina pengar från Socialbyrån en dag för sent kallar de det rasism. När busschauffören ber dem visa sina biljetter är han rasist. Om läkaren inte ger dem de mediciner de vill ha så är läkaren rasist. Och så vidare…”

Svenska Dagbladet: “Nej, svenskarna är inte rasister!”

1 comment to Bra Zulmay Afzali!

  • Tjalle

    Visst tusan har Zulmay fullständigt rätt.
    Heder åt honom !
    Jag tror att Sverige är det minst rasistiska landet på jorden.
    Som dagligen påpekas av sina journalister om hur rasistiska de är.

    Det går så långt att om man skriver om “svensk rasism” så kan man prestera vilket trams som helst, det blir ändå publicerat och ses som “ett viktigt inlägg i debatten”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>