Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra Richard och Tuve!

Har just följt den nästan två timmar långa debatten i Sveriges Riksdag om våld mot förtroendevalda och det var mest som en enda lång reklam för Sverigedemokraterna och Avpixlat som kom upp i nästan varje inlägg! Richard Jomshof (SD) var som vanligt lysande i sina tre inlägg (6+4+2 minuter), men en som överraskade mig enormt var Tuve “Interrail” Skånberg (KD) som hoppat in som ersättare för Kristdemokraterna i sista stund och hans angrepp på Vänsterpartiet i alla tre inlägg var fantastiskt bra. Där steg Tuve väldigt mycket i min aktning, även om jag sett honom göra rätt bra framträdanden efter Interrail-fadäsen 2010. Enda tråkiga med denna typ av debatter är att det inte finns tid för svar på frågor från de andra debattörerna eftersom alla bara har fast tid att hålla sig till och redan förberett sina inlägg.

Glädjande att se hur Avpixlat får fler och fler besökare för varje dag som går!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>