Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fredrik Reinfeldt reagerar

Statsminister Fredrik Reinfeldt reagerar och tycker att Jimmie Åkessons stabschef Linus Bylund ska uteslutas för att han håller med Karlskronapolitikern Michael Hess i sin kritik mot islam och våldtäkter. Båda de senare får idag dock fullt berättigat stöd av Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman Richard Jomshof.

Statsministern borde nog kolla lite närmare i sitt eget parti med hans partikollega som jagade poliser med motorsåg, men det var inte tillräckligt allvarligt för att bli utesluten från Moderaterna.

Den underbara bilden lånar jag från Politiskt InkorrektFacebook!

Motorsagsmoderaten från Politiskt Inkorrekt

Lasse och Lisa ensamma hemmaUPPDATERAT:

Jag delade Politiskt Inkorrekts bild även på Facebook och fick då vidstående bild som är omslag på en barnbok från en av mina Facebookvänner med kommentaren:

“Tillika hittar man denna “barnboken” i en läslåda på sjukhuset. Nästa steg är väl att filmen motorsågsmassakern ingår i moderaternas valkampanj. Tillönskar er alla en trevlig helg fritt från både islamistiska våldtäktsmän och motorsågsmoderater.”

Ja, vem vet, det kanske är (nya) Moderaternas sista chans och med en sådan uppenbarligen helt instabil partiledare kommer det nog att hända överraskningar under supervalåret 2014.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>