Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bra förslag Mannerström!

Den riksbekante kocken Leif Mannerström kommer i dagens Göteborgs-Posten med det mycket bra förslag! Han vill att alla riksdagsledamöter och övriga som jobbar i riksdagshuset under en månads tid ska prova den mat som ges på äldreboendet Smedsberget i närheten! Ett kort utdrag:

“Se till att riksdagsrestaurangen serverar samma mat som på Smedsberget i en månad! När ni ätit mat som legat uppvärmd i timmar, lagad från hel- och halvfabrikat och dåligt kryddad – då kanske det är dags att sätta allvar bakom ord som att de gamla är värda det bästa. För det är på alldeles för många svenska äldreboenden och sjukhus som medioker mat är standard!”

Göteborgs-Posten: “Leif Mannerström: Ge riksdagen samma mat som på äldreboendena”

2 comments to Bra förslag Mannerström!

 • Fd Ka-bo

  Att politiker skull tvinga leva på samma mat som pensionärer, det vet vi alla att det kommer ALDRIG att ske.
  Lika osannolikt som att de kommer att bosätta sig i sina omhuldade berikade områden, eller ens att besöka dem ensamma..
  Min ena förälder tvingades under sina sista år att leva på denna lagade “mat” som sen frystes, denna levererades sedan ut en gång per vecka..
  Osaltad, okryddad och helt smaklös. Fundera på hur kokt potatis som frysts och sen tinats smakar!

 • Karlskronabloggen

  Håller med dig helt, har själv samma upplevelse av den absolut förfärliga “mat” som serveras på äldreboenden och bra jämförelse med att frysa en kokt potatis och sen tina den, dvs den blir totalt smaklös!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>