Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Därför röstar invandrare på Sverigedemokraterna!

Sverigedemokraterna är som de flesta säkert INTE vet det parti i Sverige som har flest invandrare bland sina medlemmar, i dagsläget cirka 20 procent! Jag har tidigare skrivit om den lysande debattören Nima Gholam Ali Pour i samband med att han lämnade Socialdemokraterna och istället blev medlem i Sverigedemokraterna.

Igår levererade Nima en fantastiskt välskriven artikel i sin blogg som heter just “Därför börjar invandrare stödja Sverigedemokraterna” och det är bara att hålla med i precis allt Nima skriver i den artikeln, så jag kan varmt rekommendera alla att läsa artikeln direkt på länken till bloggen nedan!

Nima Gholam Ali Pour: “Därför börjar invandrare stödja Sverigedemokraterna”

1 comment to Därför röstar invandrare på Sverigedemokraterna!

 • Fd Ka-bo

  Det påstås ju att alla svenskar egentligen är socialdemokrater, detta oberoende av vilket parti de i verkligheten röstar på !
  Den socialistiska maskinen har malt ner allt och alla i Partiets åsikter och allt refereras till vad Partiet tyck och tänk.
  Minns Ulvskogs “det kändes nästan som en statskupp!” när partiet förlorade makten..
  Våra “nya”, de har inte samma bakgrund, de är inte uppfostrade under socialistiskt tänkande och ledning som vi, de kan därför tänka friare och i andra banor än vad vi gör.
  I korthet vad JAG tror, om “varför”..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>