Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Skänker du till tiggare?

Skänker du till tiggare var just den fråga alla partiledare fick förra veckan. Jimmie Åkesson (SD) är som bekant pappaledig efter lille Nils födelse, men partisekreterare Björn Söder svarade istället och han, liksom Jan Björklund (FP) skänker aldrig pengar till tiggare, vilket jag tycker är en sund och vettig inställning!

Fredrik Reinfeldt (M) ville inte svara på frågan, men övriga partiledare säger sig tyvärr kunna tänka sig att skänka pengar. Jag har själv sett när sådana “tiggare” blivit upphämtade i en värsting-Mercedes i Urmakaregränd och sen dess har jag alltid min lilla kamera i fickan, vilket jag inte hade den gången!

Illustrerar detta med den tiggande dragspelaren som brukar sitta utanför H&MBorgmästaregatan för han satt där även idag. Då lyssnar jag hellre på Kalle Holmberg som spelar dragspel vid Klaipedaplatsen!

Skänker du till tiggare?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>