Arkiv

Bokbörsen

“Folkvettsexperten” talar

Härligt att se att Affe åter kommit igång med sina fantastiska seriestrips i Affes Statistik-blogg! Det var inte bara i Dagens Nyheter som “folkvettsexpertenMagdalena Ribbing fick utrymme att utbilda svenska folket om hur man ska reagera om någon vid julmiddagen tar upp verkligheten i dagens Sverige. Det är nog bara just i Sverige det kan få förekomma att en äldre dam sitter och har ett uppfostringstal till vuxna i STV inför julen.

Det hade dock det goda med sig att Affe kunde göra ytterligare en seriestrip och bilden nedan är bara en av många i konversationen och vill du se hela är det bara att klicka på bilden så kommer du till Affe!

"Folkvettsexperten" Magdalena Ribbing uppfostrar vuxna svenskar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>