Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Public service vs. Josef

Riksdagsman Josef Fransson (SD) har jag träffat när han höll en lysande föreläsning i Karlskrona för ett antal månader sedan och jag har även sett honom i riksdagens talarstol många gånger de tre senaste åren. Igår skrev Josef ett inlägg på Twitter eftersom han reagerade på en text i en av sångerna i gårdagens “manifestation” i Kärrtorp. Han fick omedelbart svar av någon som tydligen jobbar på Sveriges Radio P3 och det var verkligen skitdålig kvalitet på de två svaren från honom. Jag skulle gissa att om man som statligt anställd uttryckt sig så i ett  annat land i en konversation med någon som sitter i Sveriges högsta beslutande organ hade det inneburit ett omedelbart avsked, men så fungerar säkert inte “public service” i Sverige.

Public service vs. Josef Fransson

Relaterat
Avpixlat: “SD-hatande P3-journalist sätter debattnivån” (redan över 200 kommentarer och många som kontaktat kanalchefen på P3 som inte verkar uppskatta sin anställdes kommentarer)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>