Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket bra Mats Dagerlind

Mycket bra krönika av Mats Dagerlind på AvpixlatAvpixlat kommer idag med en rejäl sågning av Expressen i form av en krönika av Mats Dagerlind som heter “Tack Expressen, ni sköt er i foten igen”. Jag kan bara hålla med Mats i allt han skriver i den långa krönikan och jag tänker inte kommentera detaljer närmare utan överlåter till alla intresserade att läsa själva. Så här börjar den långa krönikan:

“Att lära av sina misstag är av allt att döma inte en maxim som genomsyrar det redaktionella tänkandet på Expressen. Ett år efter att tidningen körde sitt stora järnrörsavslöjande i diket och gav Sverigedemokraterna en rejäl skjuts framåt i opinionen gör man sig åter till nyttiga idioter för samma riksdagsparti /…/ bättre, om än ofrivilliga, valarbetare än Thomas Mattsson och David Baas på Expressen kan SD knappast ha.”

Det ska dock bli intressant att följa fortsättningen om Expressen beställt någon riggad opinionsmätning som kommer att presenteras framöver, ungefär som sommaren 2011 när det kom en undersökning som var så totalt avvikande från alla andra och som ledde att morgonsofforna fylldes av “experter” från EXPO och andra vänsterextremistiska organisationer som la pannorna i djupa veck och klappade varandra på ryggen!

Mats Dagerlind på Avpixlat: “Tack Expressen, ni sköt er i foten igen”

I övrigt kan jag, som besöker Avpixlat många gånger varje dag, konstatera hur besöksantalet stigit mycket kraftigt efter Expressens “avslöjanden” och nu är det inte ovanligt med över tvåtusen samtidiga besökare, vilket är nästan en fördubbling mot tidigare och jag förutsätter att samma gäller för Fria Tider och Exponerat som båda också fick ovärderlig gratisreklam av Expressen i samband med dessa “avslöjanden”.

Som alltid rekommenderar jag alla att läsa nyheter på Avpixlat och jämföra med gammelmediernas rapporter om samma nyheter och sedan göra en egen bedömning om vilka nyheter ni bäst tycker speglar verkligheten.

Avpixlat - Ocensurerade nyheter på internet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>